Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Beste Websites laten Maken

joomla

Beste Websites laten Maken.

  • Jij wilt, als MKB’er of ZZP’er, met één van de Beste Websites op het internet.
  • Het ontbreekt je, om hier tijd voor vrij te maken.
  • Sterker nog, je ziet door de bomen het bos niet meer.
  • Voor het laten maken, lever ik graag tijd voor jou in, 24 uur per dag 7 dagen in de week.
  • Ik ga voor Websites op Maat.

Beste Websites laten Maken

Beste Websites laten Maken is voor mij, het maken van een Website op Maat, welke staan geplaatst op het internet. Het laten maken hiervan, is bijna hetzelfde als het laten maken van het huidige drukwerk. Er zijn wel wat verschillen, zo kunnen bewegende beelden en geluidsopnamens, deel uitmaken hiervan en de wisselwerking tussen jou en je potentiële klanten verloopt anders. Ik maak graag voor jou een Website op Maat.

Beste Websites laten MakenBeste Websites laten Maken

Het bouwen van een Website op Maat verloopt via een stappenplan, welke begint bij: (1) een Registratie voor jouw Website op Maat verzinnen, (2) Joomla HTTPS kopen voor jouw Website op Maat, (3) daadwerkelijk de Bedrijfspagina laten maken, tot en met het publiceren van jouw Website op Maat op het internet.  

Joomla! Website op Maat

Joomla! is het CMS, waarmee ik de Bedrijfspagina zal maken. Met dit Content Management Systeem, kan ik de inhoud van jouw Website op Maat snel bijhouden. Het is een populair CMS, waarmee inmiddels miljoenen Websites op Maat zijn gebouwd. 


mkb zzp hier jouw zakelijke website 
Waarom Joomla!

Met dit CMS kan ik kleine en grote Bedrijfspagina's maken, van blogs tot intranets en van nieuwssite tot het laten bouwen van mobiele applicaties. Het CMS is flexibel en eenvoudig uit te breiden: met extra functionaliteiten als bijvoorbeeld een contactformulier. Voor Bedrijfspagina's een uitermate geschikt CMS. Dit CMS heeft een schaalbaar MVC-structuur, dit geeft mij veel vrijheid voor een Website op Maat. Dus ik zet het CMS volledig naar mijn hand, om de Bedrijfspagina's te maken.

Honderdduizenden Bedrijfspagina's draaien er op:  van persoonlijke blogs van (on)bekende personen tot grote bedrijven als Exact Software, McDonald's en Sony, ministeries als dat van Volkgezondheid, Welzijn & Sport, organisaties als het Vlaams Geneeskundigen Verbond, mediawebsites als FunXL en NPO Radio 1. Allemaal hebben zijn zij  tevreden met hun Website op Maat.

Dit CMS heeft de nodige prijzen in de wacht gesleept en wordt geleid door een community, van meer dan een half miljoen actieve gebruikers. En hoe verschillend die gebruikers ook zijn, één ding hebben ze gemeen: ze helpen iedereen, aan een Bedrijfspagina, van de absolute beginner tot de zeer ervaren gebruiker. Wat is dit niet mooi, allemaal een Website op Maat.

Joomla! Sneak Preview