Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

Op naar 2000 Like(s) op Facebook

De Facebookpagina www.facebook.com/fwdigitaalict heeft inmiddels 1193 Likes. Ik wil graag doorgroeien naar 2000 Likes. Steunt u ons ook dit doet u door te klikken op de knop vindt ik leuk van de Facebookpagina: www.facebook.com/fwdigitaalict. U gegeven like wordt op prijs gesteld. Dit bericht mag gerust worden gedeeld. Ook hiervoor dank.

Ik geef graag jouw Facebookpagina (Bedrijf) een Like terug. Laten we samen bouwen aan een groot netwerk.

 Op naar 2000 Likes op Facebook

JoomlaDagen 17/18 Mei 2019 - Utrecht

17 en 18 mei 2019 - Utrecht. JoomlaDagen Nederland. Pak je agenda erbij! En noteer de 14e editie van de Nederlandse JoomlaDagen. Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019 zal hét jaarlijkse event voor iedereen die websites bouwt met Joomla plaatsvinden in Utrecht. Foto- & Webstudio Digitaal ICT zal daar weer aanwezig zijn voor het volgen van Workshop(s) en het weer opnieuw van nieuwe kennis en kunde.

 JoomlaDagen Nederland 17/18 Mei 2019 - Utrecht

Joomla! 3.9.4 Release

Joomla! 3.9.4 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsreparatie voor de Joomla ! 3.x-serie, die vier beveiligingslekken behandelt en 28 bugfixes en verbeteringen bevat. Alle website(s) die bij Foto- & Webstudio Digitaal ICT in beheer zijn, zijn voorzien van deze versie.

 joomla 394 sec

Exclaimer e-mailhandtekeningen in de Cloud

Foto- & Webstudio Digitaal ICT en CU Webstudio, zijn samen stappen aan het maken in 2019. De eerste stap is een interne stap: Alle uitgaande e-mail, wordt voorzien van een professionele digitale handtekening. Hiervoor zijn we in zee gegaan met: Exclaimer "G suite e-mailhandtekeningen in de Cloud". Alle gebruikers van G Suite krijgen een professionele e-mailhandtekening toegevoegd Van elk apparaat, inclusief smartphones en Macs. Voor meer informatie of wil ook jij van een "standaard" digitale handtekening af, klik dan op het onderstaande plaatje.

 exclaimer