Foto- en Webstudio Digitaal ICT

Webdesign Webhosting ZZP'er MKB

Joomla! 3.9.11 Release

Joomla! 3.9.11 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsfix-release voor de Joomla! 3.x-serie van Joomla! die een beveiligingsprobleem aanpakt en meer dan 25 bugfixes en verbeteringen bevat. Al de website(s) die onder beheer vallen van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn van deze release voorzien.

 joomla 3910

Joomla! 3.9.10 Release

Joomla! 3.9.10 is nu beschikbaar. Dit is een opgeloste bugfix voor de 3.x-serie van Joomla!, die een bug aanpakt die in Joomla! 3.9.9 is geïntroduceerd en die de sjabloonstijlen van meertalige websites beïnvloedt. Al de website(s) die vallen onder het beheer van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn voorzien van deze versie.

 joomla 3910

Joomla! 3.9.9 Release

Joomla! 3.9.9 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligingsreparatie voor de 3.x-serie van Joomla!, die één beveiligingslek oplost en meer dan 30 bugfixes en verbeteringen bevat. Al de website(s) die vallen onder het beheer van Foto- & Webstudio Digitaal ICT, zijn voorzien van deze versie.

 joomla 399 sr

Joomla! 3.9.8 Release

Joomla! 3.9.8 is nu beschikbaar. Dit is een opgeloste bugfix voor de 3.x-serie van Joomla! die een fout aanpakt die is geïntroduceerd in Joomla! 3.9.7 en die van invloed is op websites die de Franse Help-server gebruiken. Al onze website(s) zijn voorzien van deze versie.

 joomla 398