Web Design in Utrecht

Wil jij een website als visitekaartje voor jouw bedrijf? Foto- & Webstudio Digitaal ICT is hét adres voor Joomla Web Design in Utrecht. Advies is gratis! 

Joomla Web Design

Web Design in Utrecht moet professioneel, krachtig, veilig, mobielvriendelijk en eenvoudig bij te houden zijn. Ik kan jouw website bouwen en het kan met Joomla. Joomla is een veelzijdig gratis te gebruiken content management systeem (CMS) met tal van ingebouwde functionaliteiten. 

Joomla Beste Gratis CMS

Het is makkelijk in gebruik, geschikt voor veel soorten websites, volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines, snel, mobielvriendelijk, veilig en toekomstbestendig. Niet voor niets wordt Joomla door experts op verschillende vergelijkingssites al jaren op rij uitgeroepen tot “beste gratis CMS”. Het beheergedeelte is helder en gestructureerd opgezet. Artikelen kunnen worden ondergebracht in categorieën, waardoor het beheergedeelte netje en overzichtelijk blijft voor iedereen die aan de website werkt. Met Joomla kan jouw website worden bijgehouden, zonder te bekommeren om de technische kant. 

Web Design in Utrecht | Foto- & Webstudio Digitaal ICT

Vindbaar in Google

Goed vindbaar zijn in Google leidt tot meer bezoekers en een betere conversie. Joomla is standaard zoekmachinevriendelijk ingericht. Google kan uw website goed indexeren en tonen in de zoekresultaten. Google (maar ook zeker jouw website bezoeker) houdt van websites die snel geladen worden. 

Joomla Veilig CMS

Joomla komt keer op keer uit onderzoeken naar boven als een bijzonder veilig CMS. Ook de uitbreidingen (extensies) zijn veilig. Extensies zijn alleen beschikbaar in de Joomla Extensie Directory als ze aan strenge eisen voldoen. Het zogenaamde Joomla Security Strike Team is 24/7 bezig met het analyseren en verbeteren van Joomla.